Општина Петровац - Дринић

Званична wеб презентација општине

Изборна сједница ДНС-а

Najnovije aktuelnosti

На изборној сједници ДНС, која је одржана у уторак, у подне, за предсједника ДНС Општинског Одбора Петровац, Дринић, једногласно је изабрана Бранкица Бањац, док су потпредсједници Дејан Прошиц и Јока Новаковић-Бањац. Остали чланови Општинског одбора су: Миланко Бркљач, Рајко Бањац, Милан Грбић, Славица Дроњак, Миленко Кецман и Јелена Лукић.
Овом приликом, изгласани су и чланови радног предсједништва, кандидационе и изборне комисије, као и записничар. Радно предсједништво чине Бранкица Бањац, Милан Грбић и Божана Пуђа, док су у кандидациону комисију изабрани Драган Кецман, Жељко Пузигаћа и Рада Срдић. Чланови изборне комисије су Коса Бркљач, Милица Бањац и Светко Кецман, а за записничара је именована Јелена Кецман.
– Ми, чланови ДНС, односно представници извршне власти радили смо увијек у интересу наше општине. Активно сам учествовао на сједницама регионалног одбора и ту се име Дринић изговарало са поштовањем. Такође, био сам активан и на републичком нивоу и на скупштинама ДНС наша општина се спомиљала као примјер како треба и шта треба да се ради. Не смијемо заборавити да је за развој наше општине најзаслужнији садашњи начелник, Миланко Бркљач, који ће уз нашу помоћ и даље успјешно радити и дограђивати нашу општину у најпозитивнијем смислу – истакао је досадашњи предсједник ДНС Општинског Одбора, Петровац, Дринић, Милан Грбић. Грбић је додао да је ова странка у прошлом сазиву скупштине имала 6 чланова у нашој општини, да би се на последњим вишестраначким изборима то стање побољшало, тако да сада сазив одборника ДНС у Скупштини Петровац, Дринић поред начелницког мјеста, броји седам чланова.
– Наша дужност је да будемо одговорни грађани и одборници и да служимо као сервис нашим грађанима. Сматрам да се у нашој општини још много тога може и мора урадити и да сада нипошто не смијемо стати – истакао је на сједници начелник општине Петровац, Дринић, Миланко Бркљач.

Facebook