Општина Петровац - Дринић

Званична wеб презентација општине

Јавни позив “РАГ-Ваша карта за свијет предузетништва”

Najnovije aktuelnosti

По потписивању Протокола о сарадњи са партнерима на пројекту, отпочеле  су активности у реализацији новог пројекта РАГ “Ваша карта за свијет подузетништва” (ЕУ4 Бусинесс Рецоверy којег заједнички суфинансира Европска унија и Савезна Република Њемачка, а пројекат имплементирају ГИЗ, УНДП и ИЛО) на подручју општина Петровац, Босански Петровац и Рибник. Носилац пројектних активности је Удружење ГЕА из Бања Луке.

Овим пројектом настављена је и оснажена сарадња са сусједним општинама Босански Петровац и Рибник, што за резултат рада има јачање РАГ-а, као регионалне тачке за промоцију и подстицање предузетништва на подручју општина Петровац, Босански Петровац и Рибник.

Циљне групе пројекта су искључиво незапослене особе, које се налазе на евиденцији бироа за запошљавање  са подручја ове три општине, којима ће кроз пројекат бити омогућена:

  • Предузетничка и практична обука из области пољопривреде, туризма и кућне радиности 
  • Менторска подршка за израду пословног плана 
  • Бесповратна новчана средства за регистрацију бизниса 

Више информација о пројекту могу се наћи на фб страници РАГ -Ваша карта за свијет подузетништва, https://www.facebook.com/RAG-Va%C5%A1a-karta-za-svijet-preduzetni%C5%A1tva-103395661235278/ са линком за електронску пријаву заинтересованим особама за учешће у пројекту (ЛИНК:    https://forms.gle/jG2pwXpaTyWRGt7dA) , као и на wеб страници www.картазапосао.цом.

Facebook