Општина Петровац - Дринић

Званична wеб презентација општине

“Лоримес 2008” Међународни сајам лова, риболова и туризма

Najnovije aktuelnosti

БАЊАЛУКА, 9. НОВЕМБРА (СРНА) – Додјелом плакета и захвалница данас је у Бањалуци затворен Дванаести медународни сајам лова, риболова и туризма “Лоримес 2008” на којем је учествовало око 60 излагача из Републике Српске, Федерације БиХ, Србије, Русије, Чешке и Италије.
Златне плакете за покровитељство и допринос развоју овог сајма добили су Град Бањалука и Ловачки савез РС, који су уједно и покровитељи овогодишњег “Лоримеса”.
За допринос развоју “Лоримеса 2008” златне плакете су добили општине Приједор, Челинац, Котор Варош, Прњавор, Нови Град, Лакташи, туристичка организација Шипово и Шумско газдинство “Оштрељ” – Дринић.
Остали учесници добили су захвалнице за учешће на сајму. На овој манифестацији, која је имала бољу понуду оружја, минуције, опреме за лов, те риболовачке опреме него прошле године, по први пут је био организован наступ ловачких удружења, те наступ градова преко својих туристичких организација.
Боје Дринића на штанду Шумског газдинства “Оштрељ” – Дринић су бранили Радивој Кецман, дипл. инг шумарства, управник ловишта и предсједник ловачког удружења “СРНДАЋ” и његов млађи син Ђуро.
Лијево: Детаљи са награђеног нашег штанда

Фото: Миле Бањац

Facebook