Општина Петровац - Дринић

Званична wеб презентација општине

Нова година прослављена у општини Петровац

Najnovije aktuelnosti

Наступање Нове године у Републици Српској овај пут обељежено је скромније, али весело, а грађани су, уз пригодну музику и традиционалну гозбу, поноћ дочекали у домовима, хотелима или на отвореном.
У нашој општини највећи број грађана се одлучио да Нову годину дочека у свом дому, али није мали број оних који су жељели да Стару годину испрате „Код Брзог“ или на „Великом врелу“.
За веселу атмосферу и прави новогодишњи угођај „Код Брзог“ су се побринули музичари Горан Перковић, Драган Грбић и Петар Пећанац, који су заједно са „Зоки бендом“ све госте забављали до првих јутарњих часова у 2013. години.
– Судећи по атмосфери, чини ми се да су се гости добро забавили у најлуђој ноћи, али морам признати да сам очекивао да ће за репризу Нове године, односно 1.јануара увече бити више гостију, као што је то био случај и претходних година. Међутим, те вечери гостију је било мање, а мислим да је главни разлог за то финансијска криза – истакао је власник кафе ресторана „Брзи“, Радислав Кецман.
Осим „Код Брзог“, добар провод у најлуђој ноћи, уз добру музику и укусну храну био је обезбјеђен и у пријатном амбијенту Ловачке куће на Великом Врелу.
Весело, али скромно било је широм Републике Српске, јер су грађани бар на једну ноћ, уз добру забаву успјели да забораве на суморна предвиђања која их чекају у овој 2013. години.

Facebook