Општина Петровац - Дринић

Званична wеб презентација општине

У Скупштинској сали одржана десета сједница Регионалног одбора ДНС-а

Najnovije aktuelnosti

У скупштинској сали општине Дринић, у петак, 17.јуна одржана је десета сједница Регионалног одбора Демократског народног савеза, којој су присуствовали бројни чланови ове странке, међу којима и министар саобраћаја и веза у Влади Републике Српске, Недељко Чубриловић.
У оквиру ове сједнице, осим о тачкама дневног реда, расправљало се и о тренутној политичкој ситуацији у Републици Српској и БиХ, активностима Владе Републике Српске, коалицији СНСД-а и ДНС-а, те активностима и циљевима Демократског народног савеза и проблемима са којима се сусрећу грађани наше општине, а који се првенствено односе на инфраструктуру. Министар Чубриловић је овом приликом посјетио присутне и на проблеме у којима се налазе „Жељезнице Републике Српске“, те упозорио да је и у другим предузећима тешка ситуација.
– Стање у Републици Српској није ружичасто, обавезе се испуњавају веома тешко, тако да је могуће да ће на јесен наступити криза, која се односи на ликвидност буџета. И у „Поштама РС“ има вишка радника, а и даље се примају захваљујући разним политичким везама и линијама, тако да је питање дана кад ће и у том предузећу доћи до проблема – нагласио је Чубриловић.
Присутне је поздравио и начелник наше општине, Дејан Прошић који је такођер члан ДНС-а и који је захтјевао састанак са предсједником ДНС-а Марком Павићем и министром саобраћаја и веза, Недељком Чубриловићем, како би се успоставила што боља координација чланова ДНС-а на регионалном и локалном нивоу и како би се покушало пронаћи рјешење за горуће проблеме наше општине, који се односе на инфраструктуру.

Facebook