Општина Петровац - Дринић

Званична wеб презентација општине

“Wинтер Опен” 2012 и наступ Жутих дуња

Najnovije aktuelnosti

На великом међународном плесном турниру ”Wинтер Опен 2012”, који је одржан у Бањој Луци, у дворани „Обилићево“, у недјељу 2. децембра 2012. године, плесни клуб „Жуте дуње – Бихаћ“ – одјељење Дринић у изузетно јакој конкуренцији, освојио је прво мјесто у категорији латино шоу – јуниори.
Ч ланови нашег плесног клуба, који су учествовали на овом такмичењу су: Марија и Николина Булајић, Данијела Пећанац, Јована Будимир, Борислав Бањац, Сара Хујић, Ђорђе Мрђа, Емина и Белма Омерагић, Иснам Јукић, Лејла Спахић и Андреа Драгић.
Битно је напоменути да је ријеч о једном од највећих плесних турнира у БиХ, који организује плесни клуб „Болеро“ из Бање Луке, а у оквиру плесне тачке наших „Дуња“ они су уз игру одглумили лопове који пљачкају сеф, да би након последњих тактова латино музике, наставили игру у нешто другачијем стилу – у плесу уз планетарно популарни “Гангнам Стyле“.
• Предивно смо се провели на овом турниру, размјенили искуства са колегама из других клубова и склопили многа познанства. Морам признати да смо се у протеклом периоду напорно припремали за овај наступ, а најважније је да нам се тај труд на крају исплатио – истакла је учесница такмичења и члан „Жуих дуња– Бихаћ“ – одјељење Дринић, Марија Булајић.

Facebook