Општина Петровац - Дринић

Званична wеб презентација општине

Матуранти обиљежили јубилеј матуре

Najnovije aktuelnosti

Ученице 9.разреда Основне школе „Дринић“, Данијела Латиновић и Јелена Зорић, прославиле су недавно малу матуру у друштву својих младих другара, ученика који су већ матурирали, родитеља и наставника.

•Ова ноћ остаће нам у најљепшем сјећању, било је прелијепо и незаборавно. Нашим матуранткињама желимо да и у будућности буду добри ђаци, али прије свега да буду добри људи – рекла је наставница Рајка Ђумић.

ГЕНЕРАЦИЈА 1994.

18. година је прошло откако су ученици Средњошколског центра „Радивој Родић“, смјера машински и шумарски техничар, завршили своје средње образовање. А шеснаести топао јунски дан био је идеална прилика да се, сада већ зрели људи, након 18 година, окупе на једном мјесту – Великом врелу и у пријатном шумском амбијенту присјете средњошколских дана и успомена које заувијек остају у сваком од нас…
-Прослава је протекла у заиста изузетној атмосфери и било је предивно видјети бројне школске другове и другарице након толико година. Искрено се надам да ћемо се у оволиком или већем броју окупити и наредне године, као и за двије године када ћемо, ако Бог да, прославити 20 -годишњицу матуре – истакао је један од матураната генерације 1994., Борислав Марјановић.

Facebook