Општина Петровац - Дринић

Званична wеб презентација општине

Меморијални турнир “Зоран Стојисављевић”

Najnovije aktuelnosti

Једанаести меморијални турнир у фудбалу, који носи назив “Зоран Стојисављевић“, одржан је недавно у Дринићу, а побједник турнира је екипа “Дрвар“ из Дрвара (слика доле лијево) , која је побједила другопласираног „Орла“ из Бијељине резултатом 3:1, док су трећу позицију заузели играчи „ШГ Оштрељ-Дринић“ из Дринића.
За најбољег играча изабран је Илија Ковачевић из Дрвара, док је најбољи стријелац Марко Жарач, играч „ШГ Оштрељ-Дринић“ из Дринића, који је на овој спортској манифестацији постигао пет голова.
Поред поменутих екипа, на турниру су учествовале „Мамбе“ из Дринића, “Превија“ из Превије и “Три јелена“ из Доњег Рибника.
Турнир је одржан у присуству бројних љубитеља „најважније споредне ствари на свијету“, који су свесрдно бодрили и навијали за своје играче. Ову спортску манифестацију отворио је начелник општине Петровац, Дринић, Миланко Бркљач, који је, испред наше општине уручио скромни поклон супрузи погинулог Зорици Стојисављевић, а прву лопту је шутирао унук имењак покојног Зорана Стојисављевића, првог погинулог борца наше општине, по којем је турнир и добио име.

Facebook