Општина Петровац - Дринић

Званична wеб презентација општине

Новогодишња приредба ученика Основне школе “Дринић”

Najnovije aktuelnosti

Дана 29.12.2017. године у ЈУ Основној школи „Дринић“ одржана је приредба поводом новогодишњих и божићних празника као и додјела пакетића.
Програм је отворила директорица Рајка Ђумић поздравивши све госте, родитеље и дјецу. У свом говору указала је на школски успјех наших ученика, остварене пројекте и захвалила се Општини и Шумарском газдинству „Оштрељ – Дринић“ .
Приредбу су отворили ученици другог разреда уз плес и пјесму „Звончићи“. Наши првачићи, Милан Дошен и Алекса Прошић, су рецитовали пјесму „Заштитник морнара“. Како се друже Сњешко Бијелић и Зеко показали су нам ученици другог разреда, Маријана Соломун и Никола Мрђа, кроз свој игроказ. Новогодишње жеље својом рецитацијом пожељели су нам ученици трећег разреда, Нина Бањац и Зоран Шево. Пјесму „Нова година“ и „Јинге Беллс“ извели су нам ученици петог разреда. Такође су нам и ученици четвртог разреда показали своје знање енглеског језика пјесмом „Wе wисх yоу а Меррy Цхристмас“. Наше весеље су посебно уљепшали првачићи изводећи пјесму„Кад си срећан“. Трећи разред је показао своју радост због сњежних пахуља уз пјесму „Веју, веју пахуље“. За крај програма ученици су нам припремили представу „Новогодишње муке Деда Мраза“. У представи су учествовали ученици: Бобан Кецман, Бојана Почуч, Марко Соломун, Јована Бањац, Јована Кецман, Јана Ковачевић, Лана Лукић, Сара Бањац, Анђела Јеличић, Жељко Почуч и Милош Балабан.
На крају приредбе подјељени су пакетићи који су обезбједиле Синдикалне организације: Општине, Шумског газдинства „Оштрељ-Дринић“,Основне школе „Дринић“ и Дома здравља,као и Општина и Шумско газдинство „Оштрељ –Дринић“
У име нашег колектива и ученика желимо вам срећне новогодишње и божићне празинке!
Сара Милошевић

Facebook