Општина Петровац - Дринић

Званична wеб презентација општине

Организована трибина Социјалистичке партије у Дринићу

Najnovije aktuelnosti

Средином јула у сали Основне школе у Дринићу организована је трибина Социјалистичке партије у организацији два општинска одбора – Босански Петровац и Дринић, којој је, поред бројних симпатизера и чланова ове странке присуствовало и највише руководство ове партије – предсједник Петар Ђокић, потпредједник Живко Марјанац, предсједник политичког савјета и директор ЈП „Шуме РС“, Срђан Љубојевић, предсједница Актива жена СП, Јелена Ћетојевић, те извршни секретар Слободан Протић.
Циљ трибине био је представљање кандидата за начелнике испред ове партије за општине Босански Петровац и Дринић, као и представљање кандидата за одборнике у Скупштини Општине, односно у Опћинском вијећу. Кандидат за начелника у општини Дринић испред коалиције коју чине СНСД и СП биће Драго Ковачевић, а носилац листе је Слободан Пећанац. Поред Пећанца, кандидатску листу чини још десет кандидата. У Босанском Петровцу испред Социјалистичке партије кандидат за начелника је Душко Боснић, а носилац листе на којој се налази 18 кандидата јесте Јандрија Будимир.
Након официјалног дијела програма, дружење партијских колега до касно у ноћ настављено је у пријатној атмосфери и неслужбеном разговору у Козилима, уз укусан залогај и добру капљицу.

Facebook