Општина Петровац - Дринић

Званична wеб презентација општине

Осмомартовска приредба

Najnovije aktuelnosti

Поводом Дана жена, 8.марта, у Дринићу је у понедјељак организована школска приредба, у оквиру које су се публици представили ученици свих разреда Основне школе „Дринић“ извођењем разноврсних скечева, пјесама и игара…
У част мамама, рецитовале су се бројне пјесме, међу којима и „Мајка и гнијездо“, “Осми март“, „У srcу моје маме“, „Љубав“, „Да тебе није“, “Осмјехни се мама“, а у препуној сали након сваке рецитације одјекивао је громогласан аплауз, којим су поносне маме, али и остали присутни гости награђивали насмијане и раздрагане ђаке.
Овом приликом, изведени су и бројни скечеви, који су публику забавили и насмијали до суза, а који носе назив “Завист“, “Код доктора“, „Ко је у праву“, „Миле и Ристо“, „Скије и кокос“ и многи други.
Ова школска приредба била је најљепши поклон мамама, чија дјеца похађају Основну школу „Дринић“, а које нису криле сузе радоснице док су гледале своје малишане на сцени. С друге стране, у програму су уживали и сви други гости, који сматрају да оваквих веселих приредби треба бити што више, без обзира на датум.

Facebook