Општина Петровац - Дринић

Званична wеб презентација општине

Приредба “Жутих дуња”

Najnovije aktuelnosti

Плесни клуб „Жуте дуње“, Бихаћ – одјељење Дринић организовао је 29. децембра у сали Основне школе манифестацију, на којој су се пред нашом публиком чланови „Жутих дуња“ свих узраста извели разноврсне плесне тачке.
Програм су отворили сви чланови овог клуба, представивши се посјетиоцима са твистом, те својеврсним перформансима „Медвједићи и паткице“.
Како се игра ча-ча-ча, показали су Ђорде Мрђа, Марија Булајић, Сара Хујић, Данијела Пећанац, Борислав Бањац, Јована Будимир, Николина Булајић, Марија Мирковић, Давид Радошевиц, Александра Карановић, и Дајана Смиљанић.
Сала Основне школе „Дринић“ била је претијесна да прими све оне, који су ове ноћи жељели да уживају у играријама „Жутих дуња“, а њихови усклађени плесни покрети и сценски наступ, публика је више пута наградила громогласним аплаузима. Одушевљење присутних засигурно је изазвао и најмлађи плесни пар, осмогодишњи Давид Радошевић и Марија Мирковић, који су на позорници одиграли енглески валцер, док су њихови другари у публици највише уживали када су сви чланови „Дуња“ ђускали уз познате дјечије пјесме „Била мама кукунка“, „ Кад си сретан“, као и уз нумеру „Нових фосила“, која носи назив „Ја сам за плес“. Сјајан наступ имали су Дајана Смиљанић и Ђорде Мрђа, који су се ове вечери публици представили са плесом „Пасо добле“, Данијела Пећанац, која је у дјечијем перформансу сјајно одглумила крокодила, те Ђорде Мрђа и Марија Булајић, који су заплесали у ритму румбе.
Као што смо вец споменули, чланови „Жутих дуња“ су, осим плеса, извели и неколико занимљивих перформанса, који носе назив „Плесна хаљина жутог маслачка“ и „Вјештице“, а уз које су се присутни одлично забавили.
– Заиста сам уживала у програму нашег плесног клуба и мислим да би се овакве манифестације морале чешће организовати, јер нема ништа љепше него провести ноћ уз добру игру и пјесму – рекла је Зорица Стојисављевић.

Facebook