Општина Петровац - Дринић

Званична wеб презентација општине

Прослава мале матуре, 2009. година

Najnovije aktuelnosti

Ученици деветог разреда Основне школе „Дринић“ из Дринића прославили су прексиноћ, 30.маја 2009. малу матуру у сали ресторана „Сунце“.
Матуранте су, поред родитеља, испратили бројни грађани Дринића, дивећи се љепоти и младости будућих средњошколаца.
Иако је ова ноћ била изузетно хладна, то није могло покварити расположење слављеницима, који су били истовремено и тужни што је дошао крај њиховом заједничком школовању, али и весели, јер их чекају нови школски изазови.
– Колико смо узбуђени због уписивања у средњу школу и нових пријатеља, толико нам је и жао што напуштамо старе другаре. Добро, дружићемо се ми и даље, али то ипак више неће бити исто – истакао је матурант Немања Балабан.
Матурско вече била је изврсна прилика да се ученици присјете својих школских догодовштина – свађа, туча, разговора, смијеха, али и првих љубави…
А каква би то прослава била без мис и мистера вечери… За најљепшег матуранта изабран је Ђорде Булајић, док је најљепша матуранткиња Мирјана Шкалоња.
Кроз игру и пјесму, бивши основци опростили су се од досадашњих наставника, спремни да даље корачају путем одрастања. А успомене на деветогодишње основно образовање и на ову дивну ноћ, засигурно ће дуго живјети у њима…

Facebook