Општина Петровац - Дринић

Званична wеб презентација општине

Реализован 23. Меморијални турнир у фудбалу “Зоран Стојисављевић”

Najnovije aktuelnosti

Традиционални меморијални турнир у малом фудбалу “Зоран Стојисављевић” организован је 6. августа на дринићким спортским теренима.

Турнир је организовала Туристичка организација општине Петровац, уз сарадњу и подршку општине Петровац-Дринић. Будући да је турнир био позивног карактера, снаге су одмјериле 3 екипе. Побједнички пехар је припао екипи “Спортског удружења-Дринић”. Друго мјесто припало је екипи “КМФ-Полицајац-Бања Лука”, док је трећепласирана екипа била “Кафе-бар Париз” из Босанског Петровца. Судијски тим на терену били су: Никша Глигић, Драженко Станаревић и Ђурађ Кувачић. Посебне захвалнице за организацију турнира уручене су Миши Миљевићу, Бори Шарићу и Бојану Митрићу.

Напомињемо да је турнир посвећен првом палом борцу са територије наше општине у протеклом Одбрамбено-отаџбинском рату, Зорану Стојисављевићу. Први почетни ударац на турниру извео је Зоранов унук, Зоран Шкалоња. Турнир је протекао у добром спортском навијању и фер-плеј игри. Уз подршку општине Петровац, за све играче турнира је организована вечера.

Facebook